FAKTOR, FAKTORING, HITELBIZTOSÍTÁS - BELFÖLDÖN ÉS NEMZETKÖZI PIACOKON EGYARÁNT


Hitelbiztosítás
Mi a Faktor, Faktoring?
Miért kérjen ajánlatot tőlünk?
A faktor, faktoring díja
Gyakori kérdések
Kapcsolatfelvétel

Export Faktor, Multi Faktor
Beszállítói Faktor, Start Up Faktor
Termelői Faktor, Gyártói Faktor
Szállítmányozói Faktor


Elérhetőségeink

Credit Management Kft
Mobil: + 36 20 586 3390
E-mail: iroda@hitelbiztositas.com

www.hitelbiztositas.com
Cégj.sz.: 01-09-944042
Adószám: 22798738-2-41
Székhely: 1027 Budapest, Erőd u. 18. III/20.
Adatvédelmi azonosító: NAIH-63420/2013
Ismerje meg a Faktor, Faktoring fontosabb tényezőit

Faktor, Faktoring röviden: Magyarországon több, mint 20 éves múltra tekint vissza a lejárt követelések vásárlása, a még nem lejárt követelések előfinanszírozása, előlegezése. Főként a korlátozott fizetőképességű vagy átmeneti likviditási gondokkal terhelt cégek számára nyújt biztonságos finanszírozási lehetőséget a nem lejárt számlák pénzügyi szolgáltatók általi előlegezése. Nyitott számláinak ellenértékét, szinte azonnal megkaphatja, a számlák kiállítását követően. Az előlegezés, előfinanszírozás mértéke, a Faktor, Faktoring díja, szerződésben rögzített. Ez a hitelfelvételt nem igénylő finanszírozási forma, plusz fedezetet nem igényel. A fedezet a termék vagy szolgáltatás ellenértéke, amit a Faktor, Faktoring szolgáltatónak az Ön ügyfele fizet ki amikor annak lejár a fizetési határideje.

A Faktor, Faktoring jelentése: Ön és a vevője, ügyfele közötti kereskedelmi együttműködés során, fizetési haladékkal rendelkező számláit, amit nevezhetünk számlaköveteléseknek is, Ön ellenérték fejében harmadik félre - a Faktor, Faktoring szolgáltatóra engedményezi. Forgóeszköz finanszírozás valósul meg az Ön számára, mely során a halasztott 15-30-60 napos számláit (számlaköveteléseit) eladja a faktor, faktroing szolgáltatónak, a számlák fizetési határidejének lejárata előtt. A folyamat velejárójaként minimális lemondással (0,1-0,2...stb-tól), a kiállított számlák ellenértékét hamarabb készhez kapja. A tájékoztatás nem teljeskörű, kérjen egyedi Faktor, Faktoring előminősítést és ajánlatot.

Faktor, Faktoring ha az Ön cége hitellel terhelt: A faktor, faktoring igénybevétele teljesen független az Ön hitelképességétől és terheltségétől, banki hitelállományától. Helyes gazdálkodással, egyes esetekben a Faktor, Faktoring igénybevételével egyes hitelállományok csökkenthetőek.

Biztosítékok az Ön részéről a Faktor, Faktoring folyamatában: A faktor,faktoring biztosítékát az Ön vevőjének fizetőképessége adja. Önnek így nem kell eszközeit, ingatlanjait fedezetként biztosítani, ingó, ingatlan vagyonelemei tehermentesek maradnak.

Előfinanszírozás mértéke Faktor, Faktoring során: Faktor, Faktoring során többnyire a számla bruttó értékének 80-85 % részét előlegként megfinanszírozza Önnek. A 15-20%-os fennmaradó értéket (maradványértéket) az Ön ügyfele teljesítésekor a faktor, faktoring díjjal csökkentve fizetik ki Önnek. Az előfinanszírozási aránytól minden esetben személyre szabott ajánlatkérés és előminősítés után kap pontos képet. Addig minden megadott %-os arányt tekintsen előzetes, átlagos értéknek. Az Önre vonatkozó Faktor, Faktoring díj pár nap alatt az íróasztalán lehet.

A Faktor, Faktoring kapcsán hasznos tudni: Szerződéskötéshez nem szükséges számlavezető bankot változtatnia. Új válallat, válallkozás is kérhet Faktor, Faktoring szolgáltatást. A Faktor, Faktoring szolgáltatók zömében tagjai a Magyar Faktoring Szövetségnek, a Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületének, illetve több garancia szervezettel kötnek együttműködést az Ön és természetesen más lehetséges ügyfelek biztonsága érdekében. Pl. Garantiqa Hitelgarancia Zrt., Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány, és a nagyobb hitelbiztosást szolgáltatók.
Copyright @ 2012 www.hitelbiztositas.com All rights reserved - minden jog fenntartva! A weboldalon elhelyezett tartalmak védett tartalomnak minősülnek. Azok részben vagy egészben történő másolása, jogosulatlan felhasználása, harmadik félnek történő továbbítása, nyilvános közzététele kizárólag a hozzájárulásunkkal történhet. Bármely nem kívánt visszaélés jogi eljárást és kártérítési igényt von maga után.

tartozás behajtás, követeléskezelés, adósság behajtás nemzetközi adósságbehajtás, adósságbehajtás külföldön