FAKTOR, FAKTORING, HITELBIZTOSÍTÁS - BELFÖLDÖN ÉS NEMZETKÖZI PIACOKON EGYARÁNT


Hitelbiztosítás
Faktor, Faktoring
Kapcsolatfelvétel


Elérhetőségeink

Mobil: + 36 20 586 3390
Tel: + 36 1 788 7436
E-mail: iroda@hitelbiztositas.com
Bővebb tájékoztatás

Az Ön neve:

Telefonszáma:

E-mailcíme:


www.hitelbiztositas.com
Cégj.sz.: 01-09-944042
Adószám: 22798738-2-41
Székhely: 1027 Budapest, Erőd u. 18. III/20.
Levelezési cím: 1027 Budapest, Erőd u. 18. III/20.
Adatvédelmi azonosító: NAIH-63420/2013

Faktor, Faktoring: "kifizetjük számlái ellenértékét a számla kiállítás napján"
Finanszírozza cége működését azonnali számlabevételeiből,
ne várjon 30-60 napot ügyfeleire!


Ismerje meg a Faktor, Faktoring pénzforrást biztosító lehetőségeit, kérjen INGYENS tájékoztatást!

A Faktor, Faktoring előnyei:
- gyors átfutási idő
- nem igényel plusz fedezetet
- nincs előzetes költség
- nincs rejtett és ismeretlen kiadás
- nem tekinthető hitelfelvételnek
- ingatlanain nem keletkezik jelzálog
- azonnali pénzt jelenthet Önnek
- financiális gondjai megoldódhatnak

Faktor, Faktoring a gyakorlatban:
- egyedi Faktor, Faktoring igényfelmérés
- Faktor, Faktoring előminősítésl
- tájékoztatás a faktor, faktroing menetéről
- szerződéskötés
-
Faktor, Faktoring alá vont számlák benyújtása
- számlaérték 80% részének utalása
- kamatlevonás utáni további kifizetés a fennmaradó részre
- Faktor, Faktoring ügylet zárása

A Faktor, Faktoring tájékoztatás nem teljes körű, kérjen egyedi tájékoztatás és személyre szabott ajánlatot!

A Faktor, Faktoring röviden: Magyarországon több, mint 20 éves múltra tekint vissza a lejárt és még nem lejárt követelések adásvétele, faktorálása. Főként a korlátozott fizetőképességű vagy likviditási gondokkal terhelt cégek számára nyújt biztonságos finanszírozási lehetőséget a nem lejárt követelések magán vagy pénzügyi szolgáltatók általi adásvétele. Nyitott számláinak ellenértékét, szinte azonnal megkaphatja, a fizetési határidők lejárta előtt. A kifztés mértéke, a Faktor, Faktoring díja, szerződésben rögzített. Ez a hitelfelvételt nem igénylő finanszírozási forma plusz fedezetet nem igényel. A fedezet a termék vagy szolgáltatás ellenértéke, amit a Faktor, Faktoring szolgáltatónak az Ön ügyfele fizet ki amikor annak lejár a fizetési határideje.

Bevétel "AZONNAL":
Számláinak ellenértékét a számla kiállítását követően, általában 80% körüli mértékben átutalják Önnek. A fennmaradó 20% részt a számla lejárta után, a finanszírozási ügylet kamatainak levonását követően a Faktor, Faktoring szolgáltatótól kapja majd meg, a számlák valós teljesítése után. Már lejárt számlák adásvétele db szám és összeg függvényében egyedi elbírálás tárgyát képezi.

Tájékoztatjuk, hogy a fenti, figyelemfelkeltést szolgáló, Faktor, Faktoring szolgáltatást bemutató rövid leírásunk nem minősül ajánlat, illetve nyilatkozattételnek. Nem jogosít fel Faktor, Faktoring ajánlat elfogadására, szerződés aláírására, pénz átvételére. Oldalunk működése a szolgálattás népszerűsítését szolgálja, hogy a kapcsolatfelvételek révén a teljes körű tájékozattás Faktor, Faktoring esetében megvalósulhasson.

A weboldalon elhelyezett tartalmak védett tartalomnak minősülnek. Azok részben vagy egészben történő másolása, jogosulatlan felhasználása, harmadik félnek történő továbbítása, nyilvános közzététele kizárólag a hozzájárulásunkkal történhet. Bármely nem kívánt visszaélés jogi eljárást és kártérítési igényt von maga után.

A Faktor, Faktoring jelentése: Ön és a vevője, ügyfele közötti kereskedelmi együttműködés során, fizetési haladékkal rendelkező számláit, amit nevezhetünk számlaköveteléseknek is, Ön ellenérték fejében harmadik félre - a Faktor, Faktoring szolgáltatóra engedményezi. Forgóeszköz finanszírozás valósul meg az Ön számára, mely során a halasztott 15-30-60 napos számláit (számlaköveteléseit) eladja a faktor, faktroing szolgáltatónak, a számlák fizetési határidejének lejárta előtt. A folyamat velejárójaként minimális lemondással (0,1-0,2...stb-tól), a kiállított számlák ellenértékét hamarabb kézhezkapja. A tájékoztatás nem teljeskörű, kérjen egyedi Faktor, Faktoring előminősítést és ajánlatot. Az előminősítés és az árajánlatkészítés díjmentes.

Pénzhez jutás menete a Faktor, Faktoring során: Engedményezési keretszerződés (faktor, faktroing szerződés) megkötését, és a Faktor, Faktoring céghez történő számlabenyújtását követően - és esetenként a kötelezett visszaigazolását követően – akár azonnal, az általános elfogadott gyakorlat 3 banki napon belül megkapja a számlák ellenértékét. Ez többnyire 80%-os kifizetést jelent első körben. A szerződéskötést megelőzi egy rövid minősítési folyamat, valamint a szállítónak (az engedményezőnek) a szerződéskötéshez néhány alapvető társasági dokumentumot kell benyújtania a Faktor, Faktoring cégnek.

A Faktor, Faktoring díjai: A Faktor, Faktoring költsége a faktor díjból és a faktoring kamatból áll. A faktor díj - megállapodástól függően - egyszeri vagy 10 naponkénti díj. A faktoringkamat a mindenkori bankközi kamatláb (BUBOR) és az egyeztetések során megállapított kamatfelár összege. A faktor díj és a faktoring kamat mértéke a futamidő hosszúságától függ. A pénzügyi elszámolás utólagosan történik.

Kérjen saját kereskedelmi ügyleteire vonatkozó egyedi ajánlatot!
Növelje likviditását, gyorsítsa pénzforgását, gyarapítsa új ügyfelei számát és bevételeit

Szükséges dokumentumok Faktor, Faktoring szerződéshez: Társasági szerződés, Aláírási címpéldány, elmúlt évi éves beszámoló, évközi legfrissebb beszámoló vagy főkönyvi kivonat, cégkivonat, a vevővel kötött szállítói/ vállalkozói szerződés.

Faktor, Faktoring ha az Ön cége hitellel terhelt: A faktor, faktroing igénybevétele teljesen független az Ön hitelkpességétől és terheltségétől, banki hitelállományától. Helyes gazdálkodással, egyes esetekben a Faktor, Faktoring igénybevételével egyes hitelállományok csökkenthetőek.

Biztosítékok az Ön részéről a Faktor, Faktoring folyamatában: A faktor,faktoring biztosítékát az Ön vevőjének fizetőképessége adja. Önnek így nem kell eszközeit, ingatlanjait fedezetként biztosítani, ingó, ingatlan vagyonelemei tehermentesek maradnak.

Előfinanszírozás mértéke Faktor, Faktoring során: Faktor, Faktoring során többnyire a számla bruttó értékének 80-85 % részét előlegként megfinanszírozza Önnek. A 15-20%-os fennmaradó értéket (maradványértéket) az Ön ügyfele teljesítésekor a faktor, faktoring díjjal csökkentve fizetik ki Önnek. Az előfinanszírozási aránytól minden esetben személyre szabott ajánlatkérés és előminősítés után kap pontos képet. Addig minden megaditt %-os arányt tekintsen előzetes, átlagos értéknek. Az Önre vonatkozó Faktor, Faktoring díj pár nap alatt az íróasztalán lehet.

A Faktor, Faktoring kapcsán hazsnos tudni: Szerződéskötéshez nem szükséges számlavezető bankot változtatnia. Új válallat, válallkozás is kérhet Faktor, Faktoring szolgáltatást. A Faktor, Faktoring szolgáltatók zömében tagjai a Magyar Faktoring Szövetségnek, a Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületének, illetve több garancia szervezettel kötnek együttműködést az Ön és természetesen más lehetséges ügyfelek biztonsága érdekében. Pl. Garantiqa Hitelgarancia Zrt., Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány, és a nagyobb hitelbiztosást szolgáltatók.
Copyright @ 2012 www.hitelbiztositas.com All rights reserved - minden jog fenntartva! A weboldal bármely szöveges és képi/grafikus tartalmának részben vagy egészben történő felhasználása, azok másolása, az oldalra mutató link engedély nélküli elhelyezése kizárólag a weboldal üzemeltetőjének hozzájárulásával lehetséges. Bármely visszaélés jogi eljárást von maga után. Kapcsolat: iroda@hitelbiztositas.com

tartozás behajtás, követeléskezelés, adósság behajtás