FAKTOR, FAKTORING, HITELBIZTOSÍTÁS - BELFÖLDÖN ÉS NEMZETKÖZI PIACOKON EGYARÁNT


Hitelbiztosítás
Mi a Faktor, Faktoring?
Miért kérjen ajánlatot tőlünk?
A faktor, faktoring díja
Gyakori kérdések
Kapcsolatfelvétel

Export Faktor, Multi Faktor
Beszállítói Faktor, Start Up Faktor
Termelői Faktor, Gyártói Faktor
Szállítmányozói Faktor


Elérhetőségeink

Credit Management Kft
Mobil: + 36 20 586 3390
Tel: + 36 1 788 7436
E-mail: iroda@hitelbiztositas.com

www.hitelbiztositas.com
Cégj.sz.: 01-09-944042
Adószám: 22798738-2-41
Székhely: 1027 Budapest, Erőd u. 18. III/20.
Adatvédelmi azonosító: NAIH-63420/2013
Tegye lehetővé , hogy sok hasonló és korrekt szolgáltató mellett,
a Credit Managemenet Kft javaslata, ajánlata is Ön előtt lehessen döntése előtt!
Kérjen ajánlatot, nem bánja meg!

A Faktor, Faktoring díjai: A Faktor, Faktoring költsége a faktor díjból és a faktoring kamatból áll. A faktor díj - megállapodástól függően - egyszeri vagy 10 naponkénti díj. A faktoringkamat a mindenkori bankközi kamatláb (BUBOR) és az egyeztetések során megállapított kamatfelár összege. A faktor díj és a faktoring kamat mértéke a futamidő hosszúságától függ. A pénzügyi elszámolás utólagosan történik.

Pénzhez jutás menete a Faktor, Faktoring során: Engedményezési keretszerződés (faktor, faktroing szerződés) megkötését, és a Faktor, Faktoring céghez történő számlabenyújtását követően - és esetenként a kötelezett visszaigazolását követően – akár azonnal, az általános elfogadott gyakorlat 3 banki napon belül megkapja a számlák ellenértékét. Ez többnyire 80%-os kifizetést jelent első körben. A szerződéskötést megelőzi egy rövid minősítési folyamat, valamint a szállítónak (az engedményezőnek) a szerződéskötéshez néhány alapvető társasági dokumentumot kell benyújtania a Faktor, Faktoring cégnek. A faktor, faktoring ügylet során, az Ön ügyfele, a valós fizetési határidő lejártakor, az előfinanszírozó szolgáltató részére teljesít. Amikor ez megtörtént, a fennmaradt 10-20% körüli összegből levonják a faktordíjat, pl: 0,25% vagy min. 0,6%, és a fennmaradó összeget átutalják Önnek.

KÉRJEN ELŐZETES AJÁNLATOT ÉS TÁJÉKOZTATÁST

Szükséges dokumentumok Faktor, Faktoring szerződéshez: Társasági szerződés, Aláírási címpéldány, elmúlt évi éves beszámoló, évközi legfrissebb beszámoló vagy főkönyvi kivonat, cégkivonat, a vevővel kötött szállítói/ vállalkozói szerződés.
Copyright @ 2012 www.hitelbiztositas.com All rights reserved - minden jog fenntartva! A weboldalon elhelyezett tartalmak védett tartalomnak minősülnek. Azok részben vagy egészben történő másolása, jogosulatlan felhasználása, harmadik félnek történő továbbítása, nyilvános közzététele kizárólag a hozzájárulásunkkal történhet. Bármely nem kívánt visszaélés jogi eljárást és kártérítési igényt von maga után.

tartozás behajtás, követeléskezelés, adósság behajtás nemzetközi adósságbehajtás, adósságbehajtás külföldön