FAKTOR, FAKTORING, HITELBIZTOSÍTÁS - BELFÖLDÖN ÉS NEMZETKÖZI PIACOKON EGYARÁNT


Hitelbiztosítás    Faktor, Faktoring  

Hitelbiztosítás "vevői nemfizetések elleni biztosítási védelem"

Az áru és szolgáltatáskihelyezéssel, áruhitelezéssel járó lehetséges veszteségek, egyre több vállalatvezetőt késztetnek a követeléskezelői intézkedésiterveik felülvizsgálatára, a hitelbiztosítás igénybevételére. A éves árbevételhez mért alacsony követelésállományok, a követeléskezelésben képzett munkatársak és a külsős tartozás behajtó, követeléskezelő cégek hatékony munkája ellenére, időről-időre, áruhitelezési veszteségek keletkezhetnek bármely nagyvállalat életében. A veszteségek, többnyire az előre nem várt negatív események következménye.

Léteznek olyan előre nem látható, társadalmi, gazdasági, üzleti, politikai, környezetei tényezők, amelyek a legképzettebb pénzügyi kockázatelemző jövőbelátó képességét is próbára tehetik. Az ügyfelek fizetőképességet jelentősen befolyásoló negatív események okozta vevői nemfizetés és fizetésképtelenség kárainak enyhítésére nyújthat költséghatékony megoldást a hitelbiztosítás.

Hitelbiztosított vállalati működés mellett, az áru és szolgáltatás kihelyezésből eredő kockázatok szerződésben meghatározott részét a biztosító átvállalja, az elszenvedett kár akár 70-90%-os részét megtéríti. A lehetséges károk elkerülése érdekében olyan eszközökkel és szolgáltatásokkal támogatja a biztosítottat, mint a vevők bonításvizsgálata, a vevőnek adható maximális vásárlási limit/hitelkeret megadása, a biztosítás alá vont vevők folyamatos monitoringozása.

A belföldi és nemzetközi hitelbiztosítás folyamatának szerves részét képezik az országokon és kontinenseken átívelő valós, naprakész céginformációk. Hitelbiztosítási esemény bekövetkezésekor, a pénzügyi veszteségek mérséklése érdekében, a hitelbiztosító által finanszírozott belföldi és nemzetközi tartozás behajtás, követeléskezelés is kárenyhítést szolgálatában áll.

- A hitelbiztosítással védett belföldi és nemzetközi tranzakciók, egészen új távlatokat jelenthetnek a vállalatvezetők jelen és jövőbeni üzleti terveiben. Az áruhitelezésből származó lehetséges veszteségek mértéke 100%-ról, akár 0-20%-ra zsugorodhat.
- új, korábban bizonytalannak vélt beszállításokat, megrendeléseket teljesíthet, piacot bővíthet
- nemzetközi piacokon is számíthat a hitelbiztosítás nyújtotta előnyökre
- a hitelbiztosítás elfogadott biztosítékként, a biztosított könnyebben juthat hitelhez, a hitelbiztosítás bankokra engedményezhető
- hitelbiztosítás esetén a faktor, faktoring is egyszerűbben igénybe vehető

Tájékoztatjuk, hogy a fenti, figyelemfelkeltést szolgáló, hitelbiztosítást bemutató rövid leírásunk nem minősül ajánlat, illetve nyilatkozattételnek. Nem jogosít fel ajánlat elfogadására, szerződés aláírására, pénz átvételére. Oldalunk működése a szolgálattás népszerűsítését szolgálja, hogy a kapcsolatfelvételek révén a teljes körű tájékozattás megvalósulhasson. A weboldalon elhelyezett tartalmak védett tartalomnak minősülnek. Azok részben vagy egészben történő másolása, jogosulatlan felhasználása, harmadik félnek történő továbbítása, nyilvános közzététele kizárólag a hozzájárulásunkkal történhet. Bármely nem kívánt visszaélés jogi eljárást és kártérítési igényt von maga után.Kapcsolatfelvétel

Mobil: + 36 20 586 3390
E-mail: iroda@hitelbiztositas.com
Bővebb tájékoztatás

Az Ön neve:

Telefonszáma:

E-mailcíme:


www.hitelbiztositas.com
Cégj.sz.: 01-09-944042
Adószám: 22798738-2-41
Székhely: 1027 Budapest, Erőd u. 18. III/20.
Levelezési cím: 1027 Budapest, Erőd u. 18. III/20.
Bankszámlaszám: CIB BANK Zrt. 10701094-65686616-51100005
Adatvédelmi azonosító: NAIH-63420/2013Copyright @ 2012 www.hitelbiztositas.com All rights reserved - minden jog fenntartva! A weboldal bármely szöveges és képi/grafikus tartalmának részben vagy egészben történő felhasználása, azok másolása, az oldalra mutató link engedély nélküli elhelyezése kizárólag a weboldal üzemeltetőjének hozzájárulásával lehetséges. Bármely visszaélés jogi eljárást von maga után. Kapcsolat: iroda@hitelbiztositas.com

tartozás behajtás, követeléskezelés, adósság behajtás